Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.979 Ft

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj

3.979 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj A frakcionált kókuszolaj a szűz kókuszolaj „frakciója”. Előállítása során a szűz kókuszolajból a hosszú szénláncú zsírsavakat gőz desztillációval eltávolítják. A folyamat befejezése után a kókuszolajban már csak a közepes láncú zsírsavak maradnak, ezért közepes láncú triglicerideknek (MCT olajnak) is nevezik. A frakcionált kókuszolaj azonban megtartja a szűz kókuszolaj hihetetlen hidratáló képességét, de a szűz kókuszolajjal ellentétben gyakorlatilag színtelen, szagtalan és hőmérséklettől függetlenül folyékony marad, nem szilárdul meg. A frakcionált kókuszolaj nagyon gyorsan felszívódik a bőrbe, így ideális bármilyen illóolajjal vagy keverékkel való használatra. Ez a csodálatos hordozóolaj segíthet a bőr hidratálásában, a smink eltávolításában és a haj fényének és textúrájának megtartásában. Könnyen behatol a bőrbe, így tökéletes a roll-on keverékek, krémek és testápolók számára, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. A frakcionált kókuszolaj önmagában vagy a kedvenc illóolajaival együtt könnyen használható! A frakcionált kókuszolaj hatásai: ITT Kozmetikai alapanyag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére